500 גרם בורגול דק
4 עגבניה תמר חתוכות לקוביות קטנות
0.5 בצל סגול בינוני חתוך לקוביות קטנות
½ צרור פטרוזיליה קצוצה דק
¼ צרור נענע קצוצה (לא לחזור עם הסכין שלא ישחיר)
1 גרידת לימון
תיבול: מלח, פלפל גרוס, שמן זית, מיץ לימון
מרתיחים 500 מ"ל מים חמים, מכבים את האש שופכים את הבורגול ומערבבים היטב.
מכסים את הסיר ונותנים לבורגול להתבשל כ- 5 דקות,
פותחים את הסיר ומערבבים עם מזלג היטב למנוע הדבקות.
מניחים בצד ל- 15 דקות.
מערבבים את כל שאר המוצרים עם הבורגול.