לוקחים סיר בעל תחתית עבה,
מניחים את הכוסמין ומוסיפים את השום, עלי הדפנה ועלי המרווה.
מערבבים כ 3-4 דק' ,עד שהרכיבים מתחממים.
מוסיפים את המים הרותחים,
מנמיכים את האש ומכסים בנייר כסף ועליו מכסה.
מבשלים על אש נמוכה כ 40-50 דקות.
בסיר נפרד מוזגים את שמן הזית,
מוסיפים את הבצל ומשחימים על אש קטנה.
לאחר שהבצל מושחם מוסיפים את הגזר
ונותנים לו להתבשל עד שהגזר מקבל צבע זוהר.
בוזקים מעט מלח ומניחים בצד.
לאחר שהכוסמין מוכן מסננים את עודפי המים,
מאחדים עם הבצל ומערבבים פנימה
4 כפות שמן זית וכף מלח, ומגישים.
בתאבון!