רשימת רכיבים
- 1/2 ק"ג פילה סלמון
- 10 יחידות כרוב ניצנים, חצויות
- 1 סלק גדול, חתוך לקוביות
- 2 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות
למשרה עלי תבלין:
- 1 כף פטרוזיליה קצוצה
- 1/2 כף כוסברה קצוצה
- 1/2 כף בזיליקום
- 1/2 כף טימין טרי
- 5 כפות שמן זית
- מלח ים אטלנטי
- פלפל שחור גרוס
- 1 גרידת לימון
אופן הכנה
- מרתיחים מים בסיר
- חולטים את כרוב הניצנים למשך 5-7 דקות
- מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך וחוזר חלילה עם הסלק.
- בין לבין: מכינים את המשרה לסלמון ומכניסים את קוביות הפילה לספיגת הטעמים.
- מחממים תנור ל- 190 מעלות
- מסדרים בתבנית את קוביות הסלמון ואת שאר הירקות
- מתבלים בשמן זית, מלח ים ופלפל גרוס
- מכניסים לתנור ל- 10-12 דקות
בתאבון!
מתכון בשיתוף עם חוות תקוע
קרדיט: אינה גוטמן – סטיילינג, שרית גופן – צילום