רשימת רכיבים:
1 חבילת עלי ניצנים, חתוכים גס
1 חבילת פטריות שיטאקי
2 בצל לבן
1/2 כוס אורז בר אדום
1/2 כוס אורז מלא
2 כוסות מים רותחים
4 כרעי עוף
למשרה עוף:
3 כפות סילאן
2 כפות רוטב סויה
5 שיני שום עם הקליפה
1/2 לימון חתוך לפרוסות דקות
מעט צ'ילי גרוס
אופן הכנה:
מכינים בקערה את המשרה ומוסיפים את כרעי העוף (רצוי למשך הלילה).
מחממים סיר או מחבת כבדה ומוסיפים מעט שמן זית, מכניסים את העוף ומבשלים כ-15 דקות (חשוב להפוך מידי פעם). מוסיפים את קוביות הבצל ומאדים. מוסיפים את הפטריות ומאדים. מוסיפים את עלי הניצנים.
מוסיפים את שני סוגי האורז, מערבבים עוד כ-3 דקות ומוסיפים את המים הרותחים. מתבלים במלח ופלפל גרוס. מנמיכים את האש וממשיכים בבישול עוד 35 דקות.