כרעי עוף אפויים בתנור במרינדת סילאן וג'ינג'ר

רשימת רכיבים

6 כרעי עוף טריים
200 מ"ל סילאן
200 מ"ל רוטב סויה
75 גרם ג'ינג'ר טרי מגורד בפומפייה
2 שיני שום כתושות
חופן תימין טרי
1/2 פלפל חריף חתוך לקוביות קטנות
750 מ"ל מים פושרים

אופן הכנה

1. מנקים את כרעי העוף היטב ושוטפים.
2. שמים את כל מרכיבי המרינדה בקערה ומערבבים היטב.
3. מסדרים את כרעי העוף בתבנית ויוצקים את המרינדה. משרים למשך הלילה במקרר.
4. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
5. מעבירים את העוף עם המרינדה לתבנית אפייה.
6. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור לשעה. מסירים את נייר הכסף ומשחימים למשך עוד כ- 15 דקות.

בתאבון!

עוד מתכונים